За нас

Джордеми ООД е създадена през 1990 г. Основният  предмет на дейност е внос и търговия с лагери за промишлеността, селското стопанство, автомобилни лагери, лагери за климатици и ангренажни ролки за автомобили, линейна техника, греси, уреди за монтаж и поддръжка на лагери, ролкови вериги, семеринги. От 1997г. Джордеми ООД е оторизиран дистрибутор на SCHAEFFLER Group – Германия с марките INA и FAG, която е световен лидер в производството на лагери за индустрията – машиностроене, космически технологии, авиация, жп индустрия, вятърни електроцентрали и лагери за автомобилостроене. От 2014 г. фирмата е оторизиран дистрибутор и на американската компания PFI Bearings, която е специализирана в прозводството на лагери за автомобилната индустрия и селското стопанство.

Поддържаме голям асортимент от стоки на склад, които непрекъснато обновяваме и допълваме, и имаме възможност за осъществяване на бързи доставки при спешни нужди на клиента. Целта на фирмата е доставка на стоки и услуги с най-високо качество на достъпни цени и добро обслужване, задоволяване нуждите на клиентите и спечелване на доверието им, както и поддържане на високо ниво на лоялност и компетентност. Централният офис и склад на фирмата се намира в Пловдив и има магазини в Стара Загора и Смолян.

Сертификати

Повече от 20 години партньорство с SCHAEFFLER Group

Джордеми ООД предлага марките лагери INA и FAG на пазара повече от 20 години. Фирмата е оторизиран дистрибутор на SCHAEFFLER Group от 1997 г.

PFI Bearings. Американско качество. Продукти от световна класа.

От 2014 г. Джордеми ООД е оторизиран дистрибутор и на американската компания PFI Bearings, която е специализирана в прозводството на лагери за автомобилната индустрия и селското стопанство